Hozzávalók 2 adaghoz:
1 doboz Chili-Lime fűszerezésű Hajdú grillsajt
2 szelet kenyér
4 szem koktélparadicsom
1 gerezd fokhagyma
Pár csepp olívaolaj
Egy csipet só
Rukkola
1-2 friss bazsalikom levél (opcionális)
1. Egy grillserpenyőben piríts meg két szelet kenyeret egy kevés olívaolajon, majd dörzsöld be fokhagymával.
2. A Chili-Lime fűszerezésű Hajdú grillsajtot vágd ketté és harmadold fel, hogy 6 egyforma szeletet kapj.
3. Süsd egy kevés olívaolajon 3-5 percig egyszer megforgatva a szeleteket, majd helyezd a pirított kenyér szeletek tetejére.
4. Vágd félbe, vagy karikázd fel a koktélparadicsomokat és helyezd őket a grillsajt szeletek tetejére. Tegyél rá néhűány friss bazsalikomlevelet, illetve rukkolát, és máris kész az isteni grillsajtos bruschetta!