Burger & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval.

Burger & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval.

Egyszerű alapanyagokból is lehet gasztronómiai élmény az ebéd. Hús helyett készítsd el ezt a remek fogást Hajdú Burger grillsajttal, melyhez összesen négy hozzávalóra lesz szükséged.

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger grillsajt
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék

Elkészítés

1. Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.

2. Az általunk befűszerezett Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.

3. A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.

4. A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Guacamole burger Hambi módra

Guacamole burger Hambi módra

Elő a sombrerokkal, indulhat a fiesta! Készítsd el barátaidnak ezt a nagyszerű húsmentes Guacamole burgert Hajdú Burger...

Elolvasom a receptet