Burger & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval.

Burger & Mash: Hajdú Burger grillsajt édesburgonya pürével és zöldborsóval.

Egyszerű alapanyagokból is lehet gasztronómiai élmény az ebéd. Hús helyett készítsd el ezt a remek fogást Hajdú Burger grillsajttal, melyhez összesen négy hozzávalóra lesz szükséged.

Hozzávalók

1. Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.

2. Az általunk befűszerezett Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.

3. A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.

4. A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Elkészítés

Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger grillsajt
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék

Guacamole burger Hambi módra

Guacamole burger Hambi módra

Elő a sombrerokkal, indulhat a fiesta! Készítsd el barátaidnak ezt a nagyszerű húsmentes Guacamole burgert Hajdú Burger...

Elolvasom a receptet