Füstölt grill mozzarellás, parmezános, baconos csirke

Hozzávalók

Hozzávalók 4 főre:
100g szalonna
4 szelet csirkemellfilé

Frissen őrölt fekete bors
1 doboz füstölt ízű Hajdú grill mozzarella
100g parmezán sajt
Apróra vágott metélőhagyma a díszítéshez
Ízlés szerint köret (pl. sült krumpli)
Ízlés szerint mártogatós (pl. sajtszósz)

Elkészítés

1.
Vagdossuk apró szeletekre a szalonnát, majd süssük őket ropogósra egy serpenyőben, kb. 8 perc alatt. Tegyük át egy papírtörlővel bélelt tányérra őket, majd hagyjunk kb. 2 evőkanálnyi szalonnazsírt a serpenyőben.

2.
Fűszerezzük a csirkemellek mindkét oldalával sóval és borssal. Tegyük a serpenyőbe őket, majd kb. 6 perc alatt süssük aranybarnára mindkét oldalukat.

3.
Szeleteld körülbelül 1 centi széles szeletekre a grill mozzarellát.

4.
Helyezd a csirkékre a reszelt parmezánt, a szeletelt grill mozzarellákat, majd fedd le a serpenyőt, és alacsony hőfokon süsd addig, amíg a sajt meg nem olvad a tetején.

5.
Tálalás előtt szórd meg a csirkéket a morzsolt sült szalonnával és az apróra vágott metélőhagymával.

6. Ízlés szerint köretként tálalj mellé sült krumplit és sajtszószt.

7. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu