Gombakrémleves csiperkéből, Hajdú Happy Squares kockával sűrítve, croutonnal és petrezselyemmel tálalva

Gombakrémleves csiperkéből, Hajdú Happy Squares kockával sűrítve, croutonnal és petrezselyemmel tálalva

A gombakrémleves egy örök kedvenc. Ez a leves nem csak finom, de bármely évszakban fogyasztható, ráadásul negyed óra alatt könnyedén elkészíthető. A Hajdú Happy Squares kockákkal most fokozhatjuk az ízeket és igazi kulináris íz-élménnyel lephetjük meg családtagjainkat.

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
500 g csiperkegomba
4 kocka Hajdú Happy Squares
1 fej vöröshagyma
5 ek. olívaolaj
1 ek. finomliszt
1 db húsleves kocka
Petrezselyem ízlés szerint
Só, bors

Elkészítés

1. Kockázzuk fel a csiperkegombát, majd a hagymát.

2. Egy lábasban pirítsuk üvegesre a hagymát, majd adjuk hozzá a felkockázott csiperkegombát.
A gombát pirítsuk a hagymával addig, míg a leve el nem fő.

3. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, ezt követően adjuk hozzá a húsleves kockát és forrástól számítva fedő alatt főzzük 5-6 percen keresztül közepes lángon.

4. Szedjünk pár kanállal a levesből egy mélytányérba és keverjük benne csomómentesre a lisztet. Ezt követően adjuk hozzá a Hajdú Happy Squares kockákat és szintén alaposan keverjük el a habarásban.

5. Öntsük a levesbe a habarást, majd rövid ideig pürésítsük botmixerrel. A levest ezen a ponton sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

6. A kész levest croutonnal és friss petrezselyemmel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk! :)

Sajtos-baconos levél

Sajtos-baconos levél

Felejtsd el a sarki boltban kapható pékárut és készítsd el a családodnak a holnapi reggelit otthon! Ez a Hajdú Happy Squ...

Elolvasom a receptet