Görögdinnyés saslik Fitt&Finom grillsajttal

Hozzávalók

Hozzávalók 4-8 személyre:
4 doboz Hajdú natúr ízesítésű Serpenyős & Grillsajt
1 db görögdinnye
1 marék leveles koriander
1 tk őrölt fahéj
Cayenne bors ízlés szerint
Őrölt pirospaprika ízlés szerint

Elkészítés

1. Áztass be 24 darab fa saslik nyársat hideg vízbe, 30 percre.

2. Vágd ketté hosszában a grillsajtokat, majd szeleteld csíkokra, a csíkokat pedig szintén vágd ketté, hogy 16-20 egyenlő méretű szeletet kapj.

3. Vágd a dinnyét is a sajtokhoz passzoló szeletekre.

4. Tedd a sajtot és a dinnyét egy tálba, majd keverd össze alaposan a fűszerekkel.

5. Helyezd fel a sajtot és a dinnyét a nyársra úgy, hogy egy nyársra két sajt és egy dinnye szelet kerüljön felváltva.

6. Süsd őket alacsony fokozatú grillen 2-3 percen keresztül, vagy alacsony hőfokú parázson, esetleg kevés olaj hozzáadásával serpenyőben. Várd meg, amíg mindkét oldala megpirul, majd tálald a frissítő finomságot!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu