Görögös lapos kenyér, fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehérrel

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
2 dl olívaolaj
3 fej paradicsom
3-4 újhagyma
2 doboz fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehér sajt
1-2 teáskanál görög fűszerkeverék

1-2 evőkanál balzsamecet
2 csomag naan

Elkészítés

1.
Melegítsd elő a sütőt 175 fokra.

2.
Vágd kockákra a paradicsomot, apróra az újhagymát és a Hófehér sajtot, és helyezd őket egy keverőtálba. Add hozzá az olívaolajat, illetve a fűszerkeveréket, majd keverd jól össze az egészet.

3.
Minden lapos kenyér tetejére tegyél egyenlően szétoszlatva a mixből.

4.
Helyezd sütőpapírral bélelt tepsire őket, majd süsd őket 7-10 percig.

5.
Az elkészült kenyereket locsold meg balzsamecettel, majd vágd fel ízlés szerint.

6.
Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu