Grillsajt burger trió

Hozzávalók

Hozzávalók az avokádós burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
1 hamburger zsemle
1 avokádó
1 ek. limelé
2 ek. majonéz
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Hozzávalók a bruschetta burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
2-3 koktélparadicsom
1 tk. olívaolaj
1 ek. apróra vágott friss bazsalikom
½ teáskanál fokhagymapor, vagy zúzott fokhagyma
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Hozzávalók a gombás burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
1 kis fej hagyma
2-3 fej csiperkegomba
1 hamburgerzsemle
4 tk. mustár
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Elkészítés

Avokádós burger:
1. A félbevágott avokádó magját emeld ki, és a héjából kivájt húst vékonyan szeleteld fel, utána pedig egy kis sóval, borssal ízesítsd, majd csepegtess rá egy kevés limelevet is.

2. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

3. Vágd félbe a hamburgerzsemlét, és pirítsd meg mindkét oldalát.

4. A hamburgerzsemle alsó felét kendd meg majonézzel, majd helyezd rá a választott zöldségedet, a grillsajtot, az avokádót, majd végezetül a zsemle tetejét.

---

Bruschetta burger:
1. Egy kis tálban keverd össze az olajat, a fokhagymát, a sót, borsot, illetve a paradicsomot.

2. Szeleteld fel a paradicsomokat, majd forgasd össze a fűszeres olajkeverékkel.

3. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

4. Vágd félbe a bucit és pirítsd meg mindkét oldalát.

5. Így állítsd össze a burgert: buci alsó fele, választott zöldséged, grillsajt, olajos paradicsomszeleteket, frissen vágott bazsalikom, buci teteje.

---

Gombás burger:
1. A szeletelt hagymát és gombát dinszteld egy kevéske olajban, sóval és borssal, majd tedd félre.

2. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

3. Vágd félbe a bucikat, majd pirítsd meg mindkét oldalukat.

4. A buci alsó felét kendd meg mustárral, helyezd rá a választott zöldséget, a grillsajtot, illetve a dinsztelt hagymás-gombás mixet, majd végül a buci tetejét is.

Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu