Laktózmentes grillsajt, baconbe tekerve

Hozzávalók

Hozzávalók 2 főre:
1 doboz Fitt&Finom Laktózmentes Serpenyős grillsajt
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma

Elkészítés

1. Ha túl vastagnak érezzük, akkor hosszában vágjuk félbe a Gyulai kolbász fűszerezésű Hajdú grillsajt rudakat.

2. Göngyöljük be a vékonyabb szeletekre vágott grillsajtokat a bacon szeletekbe.

3. Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, majd süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra nem sül.

4. Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb!

Tipp: Süss mellé egy kis sültkrumplit, isteni párosítás lesz!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu