Hajdú sajt termékeink

Ínyenc bolognai spagetti Edelrad sajttal

Ínyenc bolognai spagetti Edelrad sajttal

Többek nagy kedvence a bolognai spagetti, mégis sokan az egyszerűbb utat választják, és porból készítik - pedig egyáltalán nem nehéz igazán profin elkészíteni, csak egy megfelelő receptre és megfelelő hozzávalókra van szükség hozzá. Mindkettőben segítünk! Most eláruljuk a mi titkunkat, hogy hogyan lehet az ízeket igazán kiegyenlíteni, és ráérezni az elkészítésére.

Hozzávalók

-1 kg darált marhahús
-500 g spagetti tészta
-1 fej hagyma
-2-3 gerezd fokhagyma
-70 g sűrített paradicsom
-500 g paradicsompüré
-1 ek cukor
-bazsalikom
-majoranna
-oregánó
-kakukkfű
-só, bors
-olaj

Elkészítés

1. Tegyünk fel egy lábasba vizet forrni olajjal és sóval.
2. Szeleteljük fel a hagymát, és kezdjük el megdinsztelni az olajon.
3. Tegyük rá a hagymára a darált húst, és kevergetés mellett főzzük fehéredésig.
4. Ha már jónak találjuk a húst, öntsük fel a paradicsompürével és a sűrített paradicsommal.
5. Tegyük hozzá a fűszereket: só, bors, fokhagyma, cukor. Az oregánót, bazsalikomot, majorannát és a kakukkfüvet mindenki ízlésének megfelelően használja (az a titka, hogy amikor azt gondoljuk, hogy sok a fűszer, akkor lesz igazán finom, de a kakukkfűvel azért csínján bánjunk).
6. Hagyjuk rotyogni, amíg a tészta el nem készül.
7. Jó étvágyat! :)

Szendvics gazdagon Hajdú Edelrad sajttal

Szendvics gazdagon Hajdú Edelrad sajttal

A vajas, szalámis szendvics már a múlté. Megmutatjuk, hogyan turbózd fel pár hétköznapi alapanyaggal az új kedvenc szend...

Elolvasom a receptet