Isteni rizottó Currys sáfrányos grillsajttal

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
175 g rizottó
2.5 dl alaplé
6 fej csiperkegomba
1 késhegynyi curry
50 g vaj
Hajdú Currys sáfrányos Grillsajt
Olívaolaj

Bors

Elkészítés

1. Tisztítsd meg a gombákat, aztán darabold fel és dinszteld meg őket kevés olívaolajon a grillsajt kockákkal együtt, amíg aranysárgára nem pirulnak.

2. Kevés olajon pár percig pirítsd a rizottószemeket és apránként öntsd fel az alaplével.

3. Ízlés szerint fűszerezd curryvel, sóval és borssal, a végén pedig adj hozzá vajat, hogy krémes állaga legyen.

4. Amint megpuhult (körülbelül 20 perc alatt), add hozzá a Grillsajtot és a gombákat.

5. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu