Paradicsomos gnocchi Sült hagymás Grillenyicával

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
2 doboz Füstölt Sült hagymás Grillenyica
500 g gnocchi
400 g passzírozott paradicsom
3 ek olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
1 db kaliforniai paprika
1 kis fej hagyma

Bors
Bazsalikom
Oregánó

Elkészítés

1. Aprítsd fel a hagymát, a fokhagymát és a paprikát is.

2. Egy serpenyőben, kevés olívaolaj hozzáadásával, kb. 6-8 perc alatt dinszteld meg a hagymát és a fokhagymát, majd tedd hozzá a paprikát és az apróra vágott bazsalikomlevelet is, majd párold további 5 percig.

3. Add hozzá a paradicsomot, és fűszerezd ízlés szerint sóval, borssal és oregánóval.

4. Keverd alaposan össze, majd a gnocchit is add hozzá, és főzd addig, amíg meg nem puhul.

5. Serpenyőben, vagy faszénes grillen pirítsd 4-5 perc alatt a grillsajtok mindegyik oldalát aranysárgára, majd helyezd a gnocchi tetejére őket.

6. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu