Paraszttál feketemagos parenyica sajttal

Hozzávalók

1 db Hajdú feketemagos parenyica sajt
125 g parasztkolbász
125 g császárszalonna
125 g tepertő
2 szál snack kolbász
80 g szeletelt ínyenc füstölt sonka
2 db TV paprika
1 db hegyes erős paprika
2 db paradicsom
1 nagyobb fej lilahagyma
2-3 szem piros vajretek

Elkészítés

1. A kolbászt karikázzuk fel, a szalonnából pedig vágjunk kisebb szeleteket.

2. A Hajdú feketemagos parenyica sajtot tekerjük le és szeleteljük fel.

3. Alaposan mossuk meg a zöldségeket, a hagymát pucoljuk meg és vágjuk fel tetszőleges vastagságú darabokra.

4. Helyezzük el egy nagyobb tányéron a finom falatokat és már kezdődhet is a reggeli! :)



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu