Hozzávalók 2 főre:
1 db cukkini
1 db padlizsán
1 fej lilahagyma
4-5 koktélparadicsom
1 db kápia paprika
1 doboz Natúr Hajdú grillsajt
1 csomag rukkola
Az öntethez (opcionális):
Olívaolaj
Citromlé
Só
Bors
1. Tisztítsd meg a zöldségeket. A padlizsánt, a cukkinit és a lilahagymát szeleteld, a paradicsomokat pedig vágd félbe.
2. Dobd a paprikákat egyben a grillre, vagy a serpenyőbe, és pirítsd addig egy kevés olívaolajon, amíg egy kis színt nem kap, majd tedd félre hűlni.
3. A padlizsánt és a cukkinit grillezd meg.
4. Kockázd fel a grillsajtot és 3-4 perc alatt pirítsd a kockák minden oldalát aranybarnára.
5. Hámozd meg a lehűlt paprikát és vagdosd hasábokra, vagy szeletekre.
6. Egy tálban forgasd össze a grillezett hozzávalókat a lilahagymával és a rukkolával.
7. Ha gondolod, akkor egy kisebb tálkában keverj össze olívaolajat citromlével, sóval, borssal és locsold meg vele az elkészült salátát.
8. Jó étvágyat!