4 adag:
• 1 csomag réteslap (8–10 lap)
• 250 g Hajdú Krémfehér sajt
• 400 g friss vagy fagyasztott spenót
• 1 fej vöröshagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 3 tojás
• 2 evőkanál olívaolaj + egy kevés a kenéshez
• 1 csokor friss kapor (opcionális)
• só és frissen őrölt bors ízlés szerint
                            
                                1. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, majd forró serpenyőben kevés olívaolajon, apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával együtt megfonnyasztjuk. Hagyjuk kihűlni.
2. Egy nagy tálban összekeverjük a Hajdú Krémfehér sajtot, a három felvert tojást, a kihűlt spenótot és a finomra vágott kaprot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
3. A réteslapokat kiterítjük, és egyenként lekenjük vékonyan olívaolajjal. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rétegezzük: 3-4 lap alulra, rá a töltelék, majd újabb 3-4 lap a tetejére, mindegyiket megkenve olívaolajjal.
4. A tetejét késsel enyhén bevagdossuk, hogy a gőz távozni tudjon, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt aranybarnára sütjük.
5. Hagyjuk kicsit hűlni, majd négyzetekre vágva tálaljuk.