A vajas, szalámis szendvics már a múlté. Megmutatjuk, hogyan turbózd fel pár hétköznapi alapanyaggal az új kedvenc szendvicsedet és még órákat sem kell várnod, hogy elkészüljön. Reggelire, ebédre, de még vacsira is kifejezetten ajánljuk!
1 szendvicshez:
-0.5 kg félbarna kenyér, ciabatta, vagy baguette
-4 szelet füst ízű Hajdú Edelrad sajt
-Natúr ízesítésű Hajdú Gourmet krém a szendvics kenéséhez
-4-5 db aszalt paradicsom
-15 dkg csirkemell sonka
-50 g leveles spenót
-150 g csiperke gomba
-2 tojás
-4 evőkanál olívaolaj
1. Mossuk meg, majd szeleteljük fel a gombát. Oliva olajon pirítsuk le, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
2. Az elkészült gombát szedjük ki tányérba, majd egy kis olajon pároljuk meg a spenót leveleket.
3. Készítsük el a tükörtojásokat ízlésünknek megfelelően.
4. Vágjuk fel a kenyeret, kenjük meg a natúr Hajdú Gourmet krémmel.
5. Pakoljuk meg szendvicsünket a maradék hozzávalókkal: csirkemell sonka, aszalt paradicsom, füst ízű Edelrad sajt, gomba, tükörtojás, spenót.
6. Legvégül tegyük 180 °C-ra előmelegített sütőbe, amíg a sajt meg nem lágyul.
Sok olyan embert ismerünk, akik ódzkodtak az otthoni pizzasütéstől, de miután kipróbálták a receptünket, azt mondták, ho...
Elolvasom a receptet