Trendi sali avokádóval és mézes-mustáros Hajdú grillsajttal

Hozzávalók

Hozzávalók 2 adaghoz:
1 db. Mézes-mustáros Hajdú grillsajt
4-5 db. koktélparadicsom
1 db. avokádó
2 tk. citromlé
1 csomag rukkola
2 db. lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 tk. fehérborecet
2 ek. olívaolaj

Elkészítés

1. Mosd meg a paradicsomokat, majd vagdosd félbe őket.

2. Varázsold ki az avokádót a héjából, majd vagdosd tetszés szerinti szeletekre - minél kisebbekre vágod, annál jobb lesz a saláta állaga! A megfelelő méretre módosítás után önts a szeletekre egy kis citromlevet, hogy megőrizzék üde zöld színüket.

3. A grillsajtot vágd vékonyabb szeletekre, majd grillezd meg őket - akár faszénen, akár serpenyőben.

4. Szeleteld fel a lila hagymákat is.

5. Jöhet a tálalás! Forgasd össze a már elkészült hozzávalókat a megmosott rukkolával, fehérborecettel és olívaolajjal, majd ízlés szerint sózd, borsozd.

6. Jó étvágyat!



További receptekért látogass el oldalunkra: www.hajdusajt.hu