Így tedd sokkal izgalmasabbá és laktatóbbá a görögsalátádat!
Hozzávalók 4 adaghoz:
1 doboz Gyros fűszeres Hajdú Grillsajt
4 db paradicsom
1 kígyóuborka
2 db nagyobb lilahagyma
200g olívabogyó
Egy kevés salátalevél
1 teáskanál citromlé
4 evőkanál olívaolaj
Szárított oregánó ízlés szerint
Só
Bors
1. Szeleteld cikkelyekre a paradicsomot, szeleteld fel a kígyóuborkát, és a lilahagymát is karikázd fel. Keverd össze őket egy tálban és sózd, borsozd ízlés szerint.
2. Egy kisebb tálkában keverd össze a citromlevet az olívaolajjal, majd mehet bele az oregánó is. Locsold meg vele a salátát, majd add hozzá az olívabogyókat is.
3. Vágd vékony szeletekre és süsd aranybarnára egy serpenyőben, vagy grillrácson kb. 3-5 perc alatt a gyros fűszeres Hajdú grillsajtot,.
4. Helyezd a sali tetejére.
5. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?