Hajdú Kashkawan - pirospaprikás
Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

A Hajdúböszörményben gyártott Hajdú kashkaval sajt az egyik legismertebb magyar élelmiszer, amelyet az elmúlt három évben több ezer tonnás mennyiségben szállítottak világszerte, huszonkét országba, harminc partner részére. A pirospaprikás Hajdú Kashkawan sokoldalúsága révén remekül illik mediterrán ihletésű fogásokba, grillezett szendvicsekbe, omlettekbe és salátákba, egyedi ízzel gazdagítva azokat.

200 g

Kapcsolódó receptek

Baconbe tekert spárga édesburgonya pürével

Baconbe tekert spárga édesburgonya pürével

Itt a spárgaszezon! Azt pedig nem is kell említenünk, hogy gyakorlatilag egész évben grillsajt szezon van.

Egy igazán krémes zellerkrémleves

Egy igazán krémes zellerkrémleves

Roppant finom, roppant tápláló - de a Gyulai kolbász fűszerezésű grillsajttól lesz igazán különleges!

Sonkás-Sajtkockás quiche

Sonkás-Sajtkockás quiche

Ilyen quichet még biztos nem ettél, ugyanis ebben a receptben muffinformákat fogsz használni és krémes Hajdú Sajtkockát!