Hajdú Kashkawan - pirospaprikás
Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

A Hajdúböszörményben gyártott Hajdú kashkaval sajt az egyik legismertebb magyar élelmiszer, amelyet az elmúlt három évben több ezer tonnás mennyiségben szállítottak világszerte, huszonkét országba, harminc partner részére. A pirospaprikás Hajdú Kashkawan sokoldalúsága révén remekül illik mediterrán ihletésű fogásokba, grillezett szendvicsekbe, omlettekbe és salátákba, egyedi ízzel gazdagítva azokat.

200 g

Kapcsolódó receptek

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Az ősz ízei egyetlen falatban – ezek a sütőtökös fűszeres muffinok lágy krémsajtos krémmel a szezon minden varázsát magu...

Pezsdítő őszi grillsajt saláta

Pezsdítő őszi grillsajt saláta

Olyan gyorsan elkészíthető, kitűnő őszi vacsora ötletre lenne szükséged, ami ráadásul még fincsi és egészséges is?

Mini lángosok grillsajttal

Mini lángosok grillsajttal

A Gyulai kolbász fűszerezésű Hajdú Grillsajt pedig egyenesen gasztronómiai élménnyé varázsolja ezt az ételt!