Egyszerű alapanyagokból is lehet gasztronómiai élmény az ebéd. Hús helyett készítsd el ezt a remek fogást Hajdú Burger grillsajttal, melyhez összesen négy hozzávalóra lesz szükséged!
Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger Grillsajt füstölt BBQ fűszerezéssel
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék
1. Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.
2. A Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
3. A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.
4. A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...
Elolvasom a receptet