Egyszerű alapanyagokból is lehet gasztronómiai élmény az ebéd!
Hozzávalók 2 adaghoz:
400 g édesburgonya
1 csomag Hajdú Burger Grillsajt füstölt BBQ fűszerezéssel
1 csomag fagyasztott zöldborsó
1 csomag steak fűszerkeverék
1. Az édesburgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük és pürét készítünk belőle.
2. A Hajdú Burger grillsajtot olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül sütjük egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
3. A fagyasztott zöldborsót forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8-10 perc alatt puhára főzzük.
4. A Hajdú Burger grillsajtot az édesburgonya pürére helyezve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?