Nem kell Hawaiira utazni ahhoz, hogy nyári hangulatba kerülj!
Hozzávalók 1 hamburgerhez:
1 db Hamburger buci
1 db Hajdú Burger Grillsajt füstölt BBQ fűszerezéssel
¼ csomag jégsaláta keverék
1 karika ananász befőtt, vagy friss ananász
Ezersziget öntet ízlés szerint
1 csomag fagyasztott hagymakarika
Étolaj a sütéshez
1. Vágjuk hosszában félbe a bucit és pirítsuk 1-2 percen keresztül egy grillserpenyőben pár csepp olajon.
2. A Hajdú Burger grillsajtot süssük olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
3. Egy ananász karikát pirítsunk pár percig egy serpenyőben, amíg egy kis kérget nem kap.
4. Bő olajban süssünk ki néhány fagyasztott rántott hagymakarikát.
5. A burger összeállításánál alulról haladjunk felfelé a következő sorrendben: buci alsó fele, jégsaláta, Hajdú Burger grillsajt, ezersziget öntet, sült ananász karika, rántott hagymakarika, valamint zárásként a buci felső része.
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?