Ehhez a recepthez rizottóra lesz szükséged, gombára, fűszerekre és vajra: a krémesség garantált!
Hozzávalók 2 adaghoz:
175 g rizottó
2.5 dl alaplé
6 fej csiperkegomba
1 késhegynyi curry
50 g vaj
Hajdú Rókagombás-medvehagymás Grillsajt
Olívaolaj
Só
Bors
1. Tisztítsd meg a gombákat, aztán darabold fel és dinszteld meg őket kevés olívaolajon a grillsajt kockákkal együtt, amíg aranysárgára nem pirulnak.
2. Kevés olajon pár percig pirítsd a rizottószemeket és apránként öntsd fel az alaplével.
3. Ízlés szerint fűszerezd curryvel, sóval és borssal, a végén pedig adj hozzá vajat, hogy krémes állaga legyen.
4. Amint megpuhult (körülbelül 20 perc alatt), add hozzá a Grillsajtot és a gombákat.
5. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?