Kedvenc klasszikus hamburgerünk húsmentes változatban, füstölt BBQ fűszerezésű Burger Grillsajttal!
Hozzávalók 1 hamburgerhez:
1 db hamburger buci
1 db Hajdú Burger Grillsajt füstölt BBQ fűszerezéssel
¼ csomag jégsaláta keverék
1 db lilahagyma
1 db paradicsom
1 darab savanyú uborka
Mustár
Ketchup
1. Szeleteljük fel a paradicsomot, az uborkát és a lilahagymát.
2. Vágjuk hosszában félbe a bucit és pirítsuk 1-2 percen keresztül egy grillserpenyőben pár csepp olajon.
3. A Burger Grillsajtot süssük olajjal megkent grillrácson 3 percen keresztül egyszer megforgatva, vagy grillserpenyőben pár csepp olajon 3-5 percen keresztül, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
4. A burger összeállításánál alulról haladjunk felfelé a következő sorrendben: buci alsó fele, jégsaláta, Hajdú Burger grillsajt, uborka, paradicsom, lilahagyma, ketchup és mustár, valamint zárásként a buci felső része.
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?