Íme a nyári szezon legnagyobb kedvence, a prosciutto sonkába csavart Chili-lime ízesítésű Hajdú grillsajt!
Hozzávalók 6 fő részére:
2 db. Chili-lime ízesítésű Hajdú grillsajt
12 szelet prosciutto sonka
1 db. mézdinnye
2 marék mentalevél
2 tk. olivaolaj
2 tk. ecet
2 db. kaliforniai paprika
Fűszerek ízlés szerint
Őrölt csilipaprika ízlés szerint
1. Pirítsd pár perc alatt a grillsajtok mindkét oldalát aranybarnára - serpenyőben, vagy grillrácson.
2. Tekerd őket prosciutto sonkába. Tedd vissza a grillre, vagy a serpenyőbe, de ügyelj rá, hogy ezúttal alacsonyabb hőmérsékleten süsd őket, körülbelül 4-5 percig.
3. Jöhet a saláta! Szeleteld vékony szeletekre a mézdinnyét, helyezd egy közepes méretű tálba, majd tegyél hozzá mentalevelet, csilipaprikát, sót és borsot, olívaolajat és ecetet. Keverd össze az egészet alaposan.
4. Az átsült sonkába csavart sajtokat helyezd a salátaágyra.
5. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?