Szuperzöld - na meg szuper finom is!
Hozzávalók 4 személyre:
500 g kockázott bacon
450 g fagyasztott krémes parajpüré
3 nagy evőkanál Hajdú Tejszínes krémsajt
500 g spagetti 😊
2-3 gerezd fokhagyma
só, bors, szerecsendió
Hajdú reszelt sajt
Elkészítési idő: max. 30 perc
1. A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. A bacon 1/3-át tegyük félre a tálaláshoz.
2. Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymát, szerecsendióval, borssal ízesítjük. Ezután hozzáadjuk a Hajdú Tejszínes krémsajtot és néhány keveréssel összeforraljuk, ha kell, sózzuk.
3. Főzzük körülbelül 10 percig a tésztát.
4. A kész szószt a kifőtt tésztába keverjük. Tálaláskor a tetejét megszórjuk a félretett bacon-nel és reszelt sajttal.
Jó étvágyat! 😊