Az egyik legegyszerűbb nyársak-recept, amire szükséged lehet ezen a nyáron!
Hozzávalók 4 főre:
3 doboz Áfonyás-jalapeños Hajdú Grillsajt
3-4 darab kaliforniai paprika
1-2 fej lilahagyma
Pár csepp citromlé
Olívaolaj
Chilipaprika pelyhek
Kakukkfű
Nyársak
1. Kockázd fel azonos méretűre a grillsajtokat, a paprikákat és a lilahagymát, majd tűzdel fel őket egyenlő mennyiségben a nyársakra.
2. Löttyints pár csepp citromlevet az olívaolajba, majd locsold meg vele a nyársakat.
3. Grillrácson, vagy serpenyőben pár perc alatt süsd aranybarnára a nyársak minden oldalát.
4. Ha maradt még, akkor locsold le a citromleves olívaolajjal, majd szórd meg kakukkfűvel és chilipaprika pelyhekkel őket.
5. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?