A natúr változatban kapható Hajdú Gourmet krém a legsokoldalúbb krémünk, melyet sós és édes ételek készítéséhez egyaránt felhasználhatsz! Kenyérre kenve, szendvicsekbe rakva, mártogatósként is tökéletes választás, sőt, még sütemények készítéséhez is kiváló alapanyag! Mindezek miatt állíthatjuk büszkén, hogy a Natúr Gourmet krémünk a konyha szerelmeseinek kedvence!
Itt a spárgaszezon! Azt pedig nem is kell említenünk, hogy gyakorlatilag egész évben grillsajt szezon van, hiszen télen-...
Elolvasom a receptetHa már unod a "grillsajt és valamilyen átlagos köret" párosításokat, akkor ezt a sali receptet neked találtuk ki, minden...
Elolvasom a receptetElkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptet