A natúr változatban kapható Hajdú Gourmet krém a legsokoldalúbb krémünk, melyet sós és édes ételek készítéséhez egyaránt felhasználhatsz! Kenyérre kenve, szendvicsekbe rakva, mártogatósként is tökéletes választás, sőt, még sütemények készítéséhez is kiváló alapanyag! Mindezek miatt állíthatjuk büszkén, hogy a Natúr Gourmet krémünk a konyha szerelmeseinek kedvence!
A lángos nem egy bonyolult étel, de azért oda kell figyelni pár dologra, ha az ember ilyet készít. Különösen a sütést me...
Elolvasom a receptetElkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptet1. A tésztához valókat összegyúrjuk és két cipóra osztjuk, (lágy tészta) és fél órára hűtőbe tesszük. 2. Közben a cukros tejben megfőzzük a vanília pudingot, és időnként megkeverve hűlni hagyjuk....
Elolvasom a receptet