Hajdú sajt termékeink

Füstölt grill mozzarellás, parmezános, baconos csirke

Füstölt grill mozzarellás, parmezános, baconos csirke

Nagyon szaftos, nagyon sajtos - egy jó kis csirkemellnek ilyennek kell lennie! Ennél jobb mód nincs is arra, hogy kipróbáld az új Füstölt ízű Grill Mozzarellánkat.

Hozzávalók

Hozzávalók 4 főre:
100g szalonna
4 szelet csirkemellfilé

Frissen őrölt fekete bors
1 doboz füstölt ízű Hajdú grill mozzarella
100g parmezán sajt
Apróra vágott metélőhagyma a díszítéshez
Ízlés szerint köret (pl. sült krumpli)
Ízlés szerint mártogatós (pl. sajtszósz)

Elkészítés

1.
Vagdossuk apró szeletekre a szalonnát, majd süssük őket ropogósra egy serpenyőben, kb. 8 perc alatt. Tegyük át egy papírtörlővel bélelt tányérra őket, majd hagyjunk kb. 2 evőkanálnyi szalonnazsírt a serpenyőben.

2.
Fűszerezzük a csirkemellek mindkét oldalával sóval és borssal. Tegyük a serpenyőbe őket, majd kb. 6 perc alatt süssük aranybarnára mindkét oldalukat.

3.
Szeleteld körülbelül 1 centi széles szeletekre a grill mozzarellát.

4.
Helyezd a csirkékre a reszelt parmezánt, a szeletelt grill mozzarellákat, majd fedd le a serpenyőt, és alacsony hőfokon süsd addig, amíg a sajt meg nem olvad a tetején.

5.
Tálalás előtt szórd meg a csirkéket a morzsolt sült szalonnával és az apróra vágott metélőhagymával.

6. Ízlés szerint köretként tálalj mellé sült krumplit és sajtszószt.

7. Jó étvágyat!

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...

Elolvasom a receptet