Hajdú sajt termékeink

Grillsajt burger trió

Grillsajt burger trió

Ha egy ütős grillsajt burger receptet keresel, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen itt egyből hármat is találhatsz!

Hozzávalók

Hozzávalók az avokádós burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
1 hamburger zsemle
1 avokádó
1 ek. limelé
2 ek. majonéz
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Hozzávalók a bruschetta burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
2-3 koktélparadicsom
1 tk. olívaolaj
1 ek. apróra vágott friss bazsalikom
½ teáskanál fokhagymapor, vagy zúzott fokhagyma
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Hozzávalók a gombás burgerhez:
1 doboz Füstölt BBQ fűszerezésű Hajdú Burger Grillsajt
1 kis fej hagyma
2-3 fej csiperkegomba
1 hamburgerzsemle
4 tk. mustár
Maréknyi saláta, rukkola, vagy spenótlevél

Bors

Elkészítés

Avokádós burger:
1. A félbevágott avokádó magját emeld ki, és a héjából kivájt húst vékonyan szeleteld fel, utána pedig egy kis sóval, borssal ízesítsd, majd csepegtess rá egy kevés limelevet is.

2. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

3. Vágd félbe a hamburgerzsemlét, és pirítsd meg mindkét oldalát.

4. A hamburgerzsemle alsó felét kendd meg majonézzel, majd helyezd rá a választott zöldségedet, a grillsajtot, az avokádót, majd végezetül a zsemle tetejét.

---

Bruschetta burger:
1. Egy kis tálban keverd össze az olajat, a fokhagymát, a sót, borsot, illetve a paradicsomot.

2. Szeleteld fel a paradicsomokat, majd forgasd össze a fűszeres olajkeverékkel.

3. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

4. Vágd félbe a bucit és pirítsd meg mindkét oldalát.

5. Így állítsd össze a burgert: buci alsó fele, választott zöldséged, grillsajt, olajos paradicsomszeleteket, frissen vágott bazsalikom, buci teteje.

---

Gombás burger:
1. A szeletelt hagymát és gombát dinszteld egy kevéske olajban, sóval és borssal, majd tedd félre.

2. Pirítsd a grillsajt mindkét oldalát aranybarnára, serpenyőben, vagy grillrácson, körülbelül 4-5 perc alatt.

3. Vágd félbe a bucikat, majd pirítsd meg mindkét oldalukat.

4. A buci alsó felét kendd meg mustárral, helyezd rá a választott zöldséget, a grillsajtot, illetve a dinsztelt hagymás-gombás mixet, majd végül a buci tetejét is.

Jó étvágyat!

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...

Elolvasom a receptet