Hajdú sajt termékeink

Grillsajt rudak, baconbe tekerve

Grillsajt rudak, baconbe tekerve

Mennyei ebéd, vagy isteni vacsora? Mindkettő! Ezt az ételt tulajdonképpen bármikor, bármilyen alkalomra elkészíthetitek, mert küllemre elegáns, ízre pedig igencsak finom! Kissé kalóriadúsabb étel, azonban néha bele kell, hogy férjen ez is!

Hozzávalók

Hozzávalók 2 főre:
1 doboz Gyulai kolbász fűszerezésű Hajdú grillsajt rudak
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma

Elkészítés

1. Ha túl vastagnak érezzük, akkor hosszában vágjuk félbe a Gyulai kolbász fűszerezésű Hajdú grillsajt rudakat.

2. Göngyöljük be grillsajt rudacskáinkat a bacon szeletekbe.

3. Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, majd süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra nem sül.

4. Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb!

Tipp: Süss mellé egy kis sültkrumplit, isteni párosítás lesz!

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...

Elolvasom a receptet