Mennyei ebéd, vagy isteni vacsora? Mindkettő!
Hozzávalók 2 főre:
1 doboz Fitt&Finom Laktózmentes Serpenyős grillsajt
80g szeletelt bacon
olívaolaj
metélőhagyma
1. Ha túl vastagnak érezzük, akkor hosszában vágjuk félbe a Gyulai kolbász fűszerezésű Hajdú grillsajt rudakat.
2. Göngyöljük be a vékonyabb szeletekre vágott grillsajtokat a bacon szeletekbe.
3. Egy forró grillserpenyőbe, vagy hagyományos serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat, majd süssük baconbe göngyölt grillsajtjainkat addig, míg a bacon ropogósra nem sül.
4. Szórjuk meg friss metélőhagymával és fogyasszuk el minél hamarabb!
Tipp: Süss mellé egy kis sültkrumplit, isteni párosítás lesz!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?