Ha gondban lennél, hogy mit készítsd a legújabb Mézes-mustáros Hajdú grillsajtból, akkor segítünk!
Hozzávalók 2 adaghoz:
2 doboz Mézes-mustáros Hajdú grillsajt
2 db sokmagos vekni, bagett, vagy ciabatta
1 db sárgarépa
1 db cukkini
1 zacskó jégsaláta
1-2 db sárga, illetve piros kaliforniai paprika
Só
Bors
1 gerezd fokhagyma
1 kis doboz tejföl
Olívaolaj
A körethez:
3-4 fej burgonya
Só
Bors
Rozmaring
1. A sárgarépát, a cukkinit és a paprikákat tisztítsd meg, majd szeletelt fel őket.
2. Egy olívaolajjal kikent serpenyőben pirítsd meg a zöldségeket, majd fűszerezd őket.
3. Ugyanebben a serpenyőben pár perc alatt pirítsd aranybarnára a félbevágott grillsajtok mindkét oldalát.
4. Egy kisebb tálban keverd össze a tejfölt az összenyomott fokhagymával.
5. Vágd félbe a péksütiket, kend meg őket a fokhagymás tejföllel, majd pakold meg őket a grillezett zöldségekkel, a friss jégsalival, illetve a mézes-mustáros grillsajtokkal.
6. Tálald olajban, vagy sütőben sült krumpligerezdekkel, amiket fűszerezzel sóval, borssal, illetve rozmaringgal.
7. Jó étvágyat!
Ezt a receptet Hajdú grillsajttal készítettük el, hiszen nem olvad szét hő hatására!