Egy csodás recept, ami egyszerre egyszerűen elkészíthető és laktató, illetve isteni finom is.
Hozzávalók 2 adahoz:
1 doboz Hajdú grillsajt gyros fűszerekkel
1 db. cukkini
1 db. piros kaliforniai paprika
1 csomag szívsaláta
2 evőkanál zöld, vagy vörös pesztó
2 db. ciabatta
olívaolaj
vaj
1. Vágd ízlés szerint, körülbelül 1 centis szeletekre a grillsajtokat.
2. Vágd le a cukkini tetejét és alját, és szeleteld fel 4 egyenletes, hosszanti szeletre, hogy könnyen grillezhető legyen. Ezeket tedd egy tányérra, és kend meg olajjal. Ismételd meg ezt a paprikával, ügyelve arra, hogy az összes magot eltávolítsd.
3. Egy forró serpenyőben, vagy faszénes grillen pirítsd a grillsajtokat, a szívsalátát, illetve a paprikát aranybarnára.
4. Vágd félbe a ciabattákat, kend meg a belső felüket vajjal, majd kicsit őket is pirítsd meg.
5. A pirított felületeket kend meg az általad választott pesztóval, helyezd bele a grillezett hozzávalókat, majd csukd össze a szendvicset.
6. Jó étvágyat! :)
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?