Olyan gyorsan elkészíthető, kitűnő őszi vacsora ötletre lenne szükséged, ami ráadásul még fincsi és egészséges is?
Hozzávalók 2 főre:
1 db cukkini
1 db padlizsán
1 fej lilahagyma
4-5 koktélparadicsom
1 db kápia paprika
1 doboz Natúr Hajdú grillsajt
1 csomag rukkola
Az öntethez (opcionális):
Olívaolaj
Citromlé
Só
Bors
1. Tisztítsd meg a zöldségeket. A padlizsánt, a cukkinit és a lilahagymát szeleteld, a paradicsomokat pedig vágd félbe.
2. Dobd a paprikákat egyben a grillre, vagy a serpenyőbe, és pirítsd addig egy kevés olívaolajon, amíg egy kis színt nem kap, majd tedd félre hűlni.
3. A padlizsánt és a cukkinit grillezd meg.
4. Kockázd fel a grillsajtot és 3-4 perc alatt pirítsd a kockák minden oldalát aranybarnára.
5. Hámozd meg a lehűlt paprikát és vagdosd hasábokra, vagy szeletekre.
6. Egy tálban forgasd össze a grillezett hozzávalókat a lilahagymával és a rukkolával.
7. Ha gondolod, akkor egy kisebb tálkában keverj össze olívaolajat citromlével, sóval, borssal és locsold meg vele az elkészült salátát.
8. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?