Hajdú sajt termékeink

Sült paradicsomos, grill mozzarellás mártogatós

Sült paradicsomos, grill mozzarellás mártogatós

Igazán ízletes tunkólósra vágysz? A frissen sütött paradicsomszaftnál nincs jobb - főleg ha Hajdú grill mozzarellával tálalod! Gyorsan elkészíthető, és mindenki imádni fogja.

Hozzávalók

Hozzávalók 4 főre:
500g koktélparadicsom
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 teáskanál cukor
Fél teáskanál szárított oregánó
Fél teáskanál szárított bazsalikom
Negyed teáskanál tengeri sópehely
1 doboz natúr Hajdú grill mozzarella
2 bagett

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

2. Mosd és szárítsd meg a paradicsomokat, a nagyobbakat vágd félbe, a többit pedig szurkáld meg villával, ez megakadályozza, hogy a sütőben szétpukkadjanak.

3. Tedd a paradicsomokat egy közepes méretű tűzálló tálba, majd add hozzá a zúzott fokhagymát, az olívaolajat, a cukrot, a szárított oregánót és bazsalikomot, illetve a sót, majd forgasd össze az egészet. Húzd félre egy kicsit a paradicsomokat, hogy középen elhelyezhesd a grill mozzarellát.

4. Helyezd a tálat az előmelegített sütőbe körülbelül 30 percre, vagy amíg a sajt teteje aranybarnára nem pirul.

5. Vedd ki a sütőből, tedd félre amíg kicsit le nem hűl, addig pedig pirítsd meg a szeletekre vágott bagetteket.

6. A paradicsomos mártogatóst szórd meg ízlés szerint sóval, majd tálald a pirított péksüteménnyel.

7. Jó étvágyat!

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Grillsajt zöldséges kuszkusszal

Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este? Mutatunk eg...

Elolvasom a receptet