Szokatlan párosítás, de a Hajdú mindig keresi az extrém íz-élményeket: légy te is részese az utazásnak!
Hozzávalók 2 adaghoz:
1 db. Mézes-mustáros Hajdú grillsajt
4-5 db. koktélparadicsom
1 db. avokádó
2 tk. citromlé
1 csomag rukkola
2 db. lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 tk. fehérborecet
2 ek. olívaolaj
1. Mosd meg a paradicsomokat, majd vagdosd félbe őket.
2. Varázsold ki az avokádót a héjából, majd vagdosd tetszés szerinti szeletekre - minél kisebbekre vágod, annál jobb lesz a saláta állaga! A megfelelő méretre módosítás után önts a szeletekre egy kis citromlevet, hogy megőrizzék üde zöld színüket.
3. A grillsajtot vágd vékonyabb szeletekre, majd grillezd meg őket - akár faszénen, akár serpenyőben.
4. Szeleteld fel a lila hagymákat is.
5. Jöhet a tálalás! Forgasd össze a már elkészült hozzávalókat a megmosott rukkolával, fehérborecettel és olívaolajjal, majd ízlés szerint sózd, borsozd.
6. Jó étvágyat!
Ennél valami fincsit vacsira, de közben az alakodra is szeretnél vigyázni és még filmezni is szeretnél este?