Hajdú Kashkawan - pirospaprikás
Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

Hajdú Kashkawan - pirospaprikás

A Hajdúböszörményben gyártott Hajdú kashkaval sajt az egyik legismertebb magyar élelmiszer, amelyet az elmúlt három évben több ezer tonnás mennyiségben szállítottak világszerte, huszonkét országba, harminc partner részére. A pirospaprikás Hajdú Kashkawan sokoldalúsága révén remekül illik mediterrán ihletésű fogásokba, grillezett szendvicsekbe, omlettekbe és salátákba, egyedi ízzel gazdagítva azokat.

200 g

Kapcsolódó receptek

Sütőtökkrémleves Pumpkin Spice grillsajttal

Sütőtökkrémleves Pumpkin Spice grillsajttal

Ki ne szeretné a krémleveseket? Főleg, ha olyan klasszikusan őszies alapanyagból készül, mint a sütőtök!

Egy igazán krémes zellerkrémleves

Egy igazán krémes zellerkrémleves

Roppant finom, roppant tápláló - de a Gyulai kolbász fűszerezésű grillsajttól lesz igazán különleges!

Mártogatós mix Hajdú tejszínes krémmel

Mártogatós mix Hajdú tejszínes krémmel

Baráti összejövetelek, vagy esti filmezések elengedhetetlen kelléke a mártogatós. Ugye nálatok is?