Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben
Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben

Hajdú Vajkrém - Natúr ízesítésben

A Hajdú natúr vajkrém a reggeliző asztal koronázatlan királya. Enyhe, lágy és krémes íze a család összes tagjának az ízlését kielégíti, további előnye, hogy igény esetén szabadon fűszerezhető. A vajkrém a pirítóson és a szendvicseken túl számos étel elkészítéséhez is felhasználható, így egy rendkívül sokoldalú termékről van szó.

200 g

Kapcsolódó receptek

Gombakrémleves Tejszínes Krémsajtból és üvegcse dekorálás

Gombakrémleves Tejszínes Krémsajtból és üvegcse dekorálás

Ugye te is legalább annyira imádod a gombát, mint én? Főleg ősszel esik jól, mert ilyenkor a legízletesebb és legfrisseb...

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Sütőtökös cupcake Tejszínes Krémsajtból

Az ősz ízei egyetlen falatban – ezek a sütőtökös fűszeres muffinok lágy krémsajtos krémmel a szezon minden varázsát magu...