A Hajdú natúr vajkrém a reggeliző asztal koronázatlan királya. Enyhe, lágy és krémes íze a család összes tagjának az ízlését kielégíti, további előnye, hogy igény esetén szabadon fűszerezhető. A vajkrém a pirítóson és a szendvicseken túl számos étel elkészítéséhez is felhasználható, így egy rendkívül sokoldalú termékről van szó.
200 g
1. A tésztához valókat összegyúrjuk és két cipóra osztjuk, (lágy tészta) és fél órára hűtőbe tesszük. 2. Közben a cukros tejben megfőzzük a vanília pudingot, és időnként megkeverve hűlni hagyjuk....
Elolvasom a receptetA Hajdú Libanoni Labnita csodát művel a klasszikus sajtos pogácsa tésztájával! Ez a könnyű, finom harapnivaló garantálta...
Elolvasom a receptetElkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptet