Hajdú sajt termékeink

Görögös lapos kenyér, fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehérrel

Görögös lapos kenyér, fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehérrel

Oszd meg és lakomázz - ez a laposkenyér arra született, hogy együtt fogyaszthasd szeretteiddel! A görögös fűszerezést hibátlanul egészíti ki az új fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehér sajt.

Hozzávalók

Hozzávalók 4 adaghoz:
2 dl olívaolaj
3 fej paradicsom
3-4 újhagyma
2 doboz fokhagymás fűszerezésű Hajdú Hófehér sajt
1-2 teáskanál görög fűszerkeverék

1-2 evőkanál balzsamecet
2 csomag naan

Elkészítés

1.
Melegítsd elő a sütőt 175 fokra.

2.
Vágd kockákra a paradicsomot, apróra az újhagymát és a Hófehér sajtot, és helyezd őket egy keverőtálba. Add hozzá az olívaolajat, illetve a fűszerkeveréket, majd keverd jól össze az egészet.

3.
Minden lapos kenyér tetejére tegyél egyenlően szétoszlatva a mixből.

4.
Helyezd sütőpapírral bélelt tepsire őket, majd süsd őket 7-10 percig.

5.
Az elkészült kenyereket locsold meg balzsamecettel, majd vágd fel ízlés szerint.

6.
Jó étvágyat!

Frissítő lencsesaláta, mangó chutney-s sült Hajdú Hófehérrel

Frissítő lencsesaláta, mangó chutney-s sült Hajdú Hófehérrel

A lencséről a legtöbb embernek a lencsefőzelék jut eszébe - hát ennél mi tudunk sokkal jobbat is! Készítsd el ezt a fris...

Elolvasom a receptet