Paraszttál feketemagos parenyica sajttal

Paraszttál feketemagos parenyica sajttal

Egy tál tele hagyományos finomságokkal és a Hajdú új feketemagos parenyica sajtjával azokra a napokra, amikor nem sietős kibújni a pizsamából. :)

Hozzávalók

Hozzávalók:
1 db Hajdú feketemagos parenyica sajt
125 g parasztkolbász
125 g császárszalonna
125 g tepertő
2 szál snack kolbász
80 g szeletelt ínyenc füstölt sonka
2 db TV paprika
1 db hegyes erős paprika
2 db paradicsom
1 nagyobb fej lilahagyma
2-3 szem piros vajretek

Elkészítés

1. A kolbászt karikázzuk fel, a szalonnából pedig vágjunk kisebb szeleteket.

2. A Hajdú feketemagos parenyica sajtot tekerjük le és szeleteljük fel.

3. Alaposan mossuk meg a zöldségeket, a hagymát pucoljuk meg és vágjuk fel tetszőleges vastagságú darabokra.

4. Helyezzük el egy nagyobb tányéron a finom falatokat és már kezdődhet is a reggeli! :)

Egyszerű saláta grillezett feketemagos parenyicával

Egyszerű saláta grillezett feketemagos parenyicával

Laktató, ízletes saláta bármikor, bármilyen alkalomra! A Hajdú feketemagos parenyica sajton kívül már csak egy-két friss...

Elolvasom a receptet