Egy tál tele hagyományos finomságokkal és a Hajdú új feketemagos parenyica sajtjával azokra a napokra, amikor nem sietős kibújni a pizsamából. :)
1 db Hajdú feketemagos parenyica sajt
125 g parasztkolbász
125 g császárszalonna
125 g tepertő
2 szál snack kolbász
80 g szeletelt ínyenc füstölt sonka
2 db TV paprika
1 db hegyes erős paprika
2 db paradicsom
1 nagyobb fej lilahagyma
2-3 szem piros vajretek
1. A kolbászt karikázzuk fel, a szalonnából pedig vágjunk kisebb szeleteket.
2. A Hajdú feketemagos parenyica sajtot tekerjük le és szeleteljük fel.
3. Alaposan mossuk meg a zöldségeket, a hagymát pucoljuk meg és vágjuk fel tetszőleges vastagságú darabokra.
4. Helyezzük el egy nagyobb tányéron a finom falatokat és már kezdődhet is a reggeli! :)
Gyorsan, könnyen elkészíthető, és biztos, hogy mindenki imádni fogja!