A Közel-keleti konyhák által közkedvelt és gyakorta használt labneh krém a Hajdú jóvoltából végre Magyarországra is megérkezett! Ez az ízletes, tehéntejből készült krémkülönlegesség rendkívül sokoldalú, így számos módon felhasználható. A hazánkban Labnita névre keresztelt labneh krémekkel sós és édes ételek is készíthetők, így főzéshez és sütéshez is egyaránt alkalmasak, továbbá remekül passzolnak szendvicsekbe, salátákhoz és kiváló mártogatósok is készíthetők belőle. Kóstold meg a krémesen lágy Oriental, vagy a kellemesen savanykás, egzotikusan ízletes Libanoni variációkban, valamint tekintsd meg a velük készült receptjeinket is!
1. A tésztához valókat összegyúrjuk és két cipóra osztjuk, (lágy tészta) és fél órára hűtőbe tesszük. 2. Közben a cukros tejben megfőzzük a vanília pudingot, és időnként megkeverve hűlni hagyjuk....
Elolvasom a receptetEgy finom, trendi sajttorta recept krémes Hajdú Oriental Labnitával készítve. Mi leginkább a délutáni kávé mellé ajánlju...
Elolvasom a receptetElkészítési idő: max. 30 perc A kockázott bacont lepirítjuk, közben zsírját leszedjük. (Harmadát tegyük el a tálaláshoz!) Ha lepirult, rádobjuk a felolvasztott parajt, majd belenyomjuk a fokhagymá...
Elolvasom a receptet