A Közel-keleti konyhák által közkedvelt és gyakorta használt labneh krém a Hajdú jóvoltából végre Magyarországra is megérkezett! Ez az ízletes, tehéntejből készült krémkülönlegesség rendkívül sokoldalú, így számos módon felhasználható. A hazánkban Labnita névre keresztelt labneh krémekkel sós és édes ételek is készíthetők, így főzéshez és sütéshez is egyaránt alkalmasak, továbbá remekül passzolnak szendvicsekbe, salátákhoz és kiváló mártogatósok is készíthetők belőle. Kóstold meg a krémesen lágy Oriental, vagy a kellemesen savanykás, egzotikusan ízletes Libanoni variációkban, valamint tekintsd meg a velük készült receptjeinket is!
Ezt az egyszerű, mégis rendkívül finom Labnita baguette szendvicset azokra az estékre ajánljuk, amikor nem tudod eldönte...
Elolvasom a receptetA Hajdú Libanoni Labnita csodát művel a klasszikus sajtos pogácsa tésztájával! Ez a könnyű, finom harapnivaló garantálta...
Elolvasom a receptetOlykor nem vágyunk többre egy egyszerű harapnivalónál, hogy csillapítsuk éhségünket. Ilyenkor kifejezetten igaz az a köz...
Elolvasom a receptet