Krémfehér sajtunk egy letisztult, sós, görög jellegű sajt, mely friss tehéntejből készül a kőröstetétleni üzemünkben. Termékünk hamisítatlan mediterrán ízvilágot képvisel és hatalmas népszerűségnek örvend itthon. Hazánkon túl, a Hajdú krémfehér a világban is rendkívül népszerű, olyannyira, hogy több országban "magyar sajtot" kérnek, ha megbízható, tökéletes krémfehér sajtot szeretnének vásárolni a helyi üzletekben. Elsősorban salátákhoz ajánljuk, azonban pitára kenve, friss zöldségekkel kísérve mennyei lakomát tudunk vele varázsolni.
A lencséről a legtöbb embernek a lencsefőzelék jut eszébe - hát ennél mi tudunk sokkal jobbat is!
Hidegen is legalább annyira finom, mint melegen? Ez a spenótos, krémsajtos quiche pont ilyen!
Láttál már ilyen színes tésztát? Hidd el, nem csak külsőre lenyűgöző - készítsd el, és tuti, hogy imádni fogod!